Vårfrudagen
Komma hem efter jobbet då är inte suget så stort efter sylt-och-grädde-våfflor för min del. Vi hade räkor, crème fraîche och rödlök och det tycker jag är riktigt gott.

Det gräddades våfflor och förbereddes en maträtt.

Ett recept från Cecilia.
En krämig lövbiffpasta att ta med upp till fjällen, tänkte jag.

Smidigt att frysa in och bara plocka fram till pastan.
Hoppas den blir bra för den premiärgjordes. Gillar dijonsenap och persilja som ingick i rätten.

Om man nu ska kalla det kvällsmat så gjorde väl räkorna susen och så fick jag i mig några våfflor.

Inte några skönheter till våfflor men de tillverkades samtidigt som fjällmaten fixades.

Dag 936
Det blev en vanlig vardagsmåndag och jag hann bara vara ute när jag skrapade rutan på bilen i morse och ut till bilen efter jobbet.
Nu är veckan igång och det blir bara en fyra-dagars-vecka.
Ha en finfin vecka!
Kram