God Påsk

Glad Påsk & God Påsk

Vi har haft påskgodis framme denna vecka i vår sal. Tyvärr kunde jag inte avstå och då är det kört för mig fastän jag egentligen inte är sugen. Handen går automatiskt till godisskålen liksom. 

(null)
Svårt, så svårt att låta bli var det visst. 
Tur att jag bara hann ner två gånger till personalrummet idag. 
God Påsk

(null)
Glad Påsk 

(null)


Jobbade och åkte sedan hem. Så mysigt att Wiktor kom från Göteborg ikväll istället för i morgon då jag ändå jobbar och rullar direkt upp mot fjällstugan efteråt. 

Grillen var igång och rotfrukterna var redan i ugnen när jag kom hem. Vi satt länge vid köksbordet och fyllde i med saker som hänt sedan sist vi sågs med plugget för Wiktor och hans boende med Julia i Göteborg. Så skönt att höra att han trivs. 

(null)
Foto: Barncancerfonden 

Janne Andersson Barncancerfondens nya förbundskapten för  BCF-laget som har #fotbollströjefredag nu den 12 april. Där på sidan dyker min kusins dotter upp som lagspelare. 

(null)
Foto: Barncancerfonden 

(null)
Foto: Barncancerfonden 

Ännu en kämpe i denna tuffa sjukdom. 
Framåt Alice, som hennes familj alltid säger, är med i laguppställningen. 

Barncancer berör mig enormt mycket och jag blir berörd av alla de små kämparna som så modigt delar med sig av sin cancerresa. En resa som är långtifrån angenäm utan en resa de alla gör för att få leva. Tack Alice och alla barn och ungdomar som #delaordet 

(null)
Dag 938

Livet går verkligen upp och ner eller inte alls. Det är många som i vår närhet har dött nu den sista tiden och då blir man extra påmind om skörheten. 

Uppskattar och är tacksam för livet. Var rädda om varandra. 
Kram