Fredag

Det är ju lika fantastiskt varje fredag, gå till jobbet med fredagskänsla, jobba, gå ner till personalrummet och fredagsfika, ha lektion och sedan stämpla ut. 

(null)
Fikafredag 
 
Jag tog och svängde in till IcaMaxi för att matshoppa och se den nya butiken som öppnade i onsdags. Öppningsdagen var Johan där och trängdes med större delen av 
Norrköping och eftersom jag slutade till lunch så tänkte jag att det skulle vara lite lugnare. Väl inne på parkeringen så var det nästan att jag gav upp för det var svårt att få en parkeringsplats. Långt bort från entrén fick jag till slut en plats. (Jag var ju definitivt nyfiken så därför letade jag en stund.)
En vagn plockade jag med mig för att skydda mig bakom och kunna fylla. Jag hade sett en "karta" över affären så jag kände mig inte helt lost där inne. Fick dock fråga en gång till rätt gång. 
Vid kampanjkaffet var det gott om folk som ville fynda billigt kaffe. Själv kör jag med bönor. 
Det var långa köer, men till självscanningsplatsen var det ok. 
Det som jag gillade mindre med denna butiken är att jag har uppskattat parkeringshuset som man bara kunnat åka in i och då varit inomhus.  Skönt vid nederbörd eller kyla eller värme. Kan nog även tycka att parkeringen var lite svår att ta sig ut ifrån. Åkte hem och lastade ur bilen. Hungrig så jag åt innan Hilding skulle få städa. Mitt jobb var bara att tömma golvet och byta mopp efter varje rum. Städningen har blivit så mycket mer lättsam. 

(null)
Hildings tur att jobba. 

(null) 

(null)
Dag 915

Skön känsla med fredag och ett renare hem. 
Redo för helgen. 
Trevlig helg alla. 
Kram