Rullade hemåt

Söndag och hemvändardag för oss. Vi har fått njuta ett par dagar i vårt lilla paradis i Vemdalsfjällen. 

Så grönskande grönt och en massa härliga midsommarblomster och skogsblommor har kantat vägar, stigar och leder. 

(null)
Polarullen som molntussar på marken. 

(null)
Ulligt, gulligt och vitt. 

(null)
Dag 983

(null)
Ser nästan lite vemodig ut när vi stängde dörren, men vi kommer ju tillbaka även om det är lite småtrist varje gång vi stänger fjällstugan. 

(null)
Vägren

(null)
Vägrensblommor

Älsk på sommaren med öppna vattendrag, sjöar och hav. Gröna skogar och fält, gula rapsfält och vägren med prunkande blomster (jag vet att lupinerna är invasiva). Ändå älskar jag vetskapen att det inom ett halvår antagligen återigen är vitt på marken. Dessa årstidsväxlingar har vi och jag får väl erkänna att vinter, vårvinter, sommar och höstfärgshöst är de jag gillar. En grå och kall november eller januari-februari hemma byter jag då helst mot fjällhemma. Där är det vinter på riktigt. 

(null)
Vackert utmed vägen. 

(null)

(null)


Det har regnat mest hela vägen hem och vi fick stanna i Mora på Biltema för att köpa lite verktyg. Köpte mig en ny ruta för ett tag sedan och då byttes vindrutetorkarna. Antagligen skruvades de inte åt utan de gick i kors och gjorde hemfärden omöjlig i regnet. Tackochlov liv kunde Hohan skruva till den ena torkararmen så att den inte gick i kors med den andra och det kunde få fortsätta regnandet. 

Kom hem och tacksam för att Alwa hade tagit tag i maten och fixat. 
Skönt med en långhelg 
så nu kör vi en ny vecka. 
Kram