Vinter

I morse fick jag använda mer kraft än vanligt för att öppna dörren. Det hade snöat och blåst kraftigt så det hade drivit in snö mot huset och runt bilen. Tyvärr hade jag inte ställt fram snöskyffeln så det blev att pulsa i snön till garaget där den så bra stod. Försökte skott mig runt bilen så att jag kunde komma åt att sopa av bilen. Det är bara att inse att här hemma har vi inte riktiga snögrejer. Snöskyffeln tar inte så mycket och bilbolagen är alldeles för tanig för att sopa bort mer än ett par cm snö. 
Jag kom till jobbet men det tog en timme dörr till dörr idag. 

(null)
Lite skoj att här nere få skotta sig ut även om det bara var ett par dm. 

(null)
Måndag och lite prov. 

Dagen snurrade på som vanligt med tillägget att vi i mattelaget pysslat lite extra i personalrummet. Diskmaskinstjänst med mindre glammigt ord. 
Dagen passerade och jag laddade mentalt för att ta mig till snöskyffeln när jag kom hem. 
Sköt lite på skottandet för jag var jättehungrig  och behövde göra lite mat. Förhalade kanske aningens aningens lite för det är rätt gött inne i värmen. 

(null)
Färgrik mat

Det tillverkades en paj och jag insåg att pajformen skulle bli överfull. Kokade då även upp en förpackning äggnudlar och vips så blev det några matlådor till. Alltid skönt att ha några att plocka fram ur frysen. 

(null)
Smulad fetaost och lite riven lagrad ost innan ugnen. 

(null)
I morse blev det en smal gång ut till brevlådan. 

(null)
Skottade lite mer. 

(null)
Tränade ett bra tag. 

(null)
Går nog in fyra bilar om det behövs igen. 

(null)
Det är klart jag skulle önska att snöhögarna utmed alla vägar kunde plockas bort för att öka sikt och förbättra säkerheten. 

(null)
Dag 874Känner av träningen. 
Kram