Lite avbrott

Nämen vad vaknade vi till i morse? 
Nyvitt täcke på 3-5 cm som lagt sig. 

(null)
Helt otroligt. De vill visst inte flytta undan, tomten och flugsvamparna. 

Snön var tung och blöt när jag skottade mig fram till bilen och bilborsten kändes som att den skulle knäckas när jag försökte få bort snön på biltaket. 

Idag på jobbet var snackisen att dörrkoderna inte fungerade. Det hade jag blivit varse när jag stod där vid en av skolans dörrar på koddosa. Slog nog in 10 gånger, gick till nästa dörr och gav upp lite tidigare. Såg att chefen inte heller kom in så det blev att ringa till kära Kerstin som redan hade stämplat in. 
Kul att folk pratar med varandra. 

(null)
Kom in nästan direkt. 

Jobbdagen var tvungen att avbottas för ett besök på Vårdcentralen Åby. Visa upp min näsa för husläkaren. Inget som jag inte redan innan fattat, en remiss till Hud i Linköping resulterade besöket i. 

(null)
Kort besök

Tillbaka till jobbet för att ha sista passet. Många härliga elever ville räkna på och jag hade tur som hade Lena kvar med mig ett bra tag. Strax efter sju så kände vi att det var dags att avsluta kvällen. Fantastiskt att se viljan och ambitionen att lyckas. Nästa vecka skriver många av eleverna sitt NP så jag ville inte avsluta passet för tidigt utan att de kände sig färdiga liksom. 
Även att klockan var mycket och jag var jättehungrig när jag lämnade jobbet så var det en bra jobbdag. 

Snön på garageinfarten hade i stort sett smält bort när jag kom hem. Tur för mig. 

(null)
Dag 882

 En bra onsdag. 
Hur var din?
Kram