Ledig lördag

Fantastiskt att få vakna av sig själv och kunna få somna om igen. Ingen brådska vid frukostbordet och sedan bara ha som mål att ta mig till Åby för att hämta ett paket. 


(null)

Jag klädde mig för -10 grader men jag klädde mig nog för att inte röra mig så mycket. Det blev varmt rätt så snart under min promenad som började med snällt nerför. 

(null)
Blev varm även i nerförsbackarna. 

(null)

(null)
Pjältån rann på. 

Var uppe i Åby och hämtade mitt paket och så vände jag hemåt. Kul att fler än jag var ute så att jag kunde heja lite då och då. 

(null)
Hästarna behövde sina "jackor" idag också. 

(null)
Dag 879

Tänkte att jag skulle styra lite inne med hemmet innan jag skulle åka över till min kusin med familj. Fick ett sms om jag ville med ut en tur på längdskidorna. En kvart senare stod jag och Susanne redo med laggen i nävarna. Idag fick man snällt gå på trottoaren utan skidorna på för det hade blivit sämre med snöfläckar utan sand. 

(null)

(null)
Skönt även idag även om solen inte visade sig. 

Vi tog ett bakvänt varv och det gjorde inte så mycket för vi rätt så sent ute innan skymning. 

(null)

Snabbdusch och sedan över till Sörping. 

(null)
Parkerade vid torget. 

(null)

Älgstek och sedan ostar tillsammans med en massa prat blev en god och mysig kväll. 
Åkte hemåt och efter en kort sträcka ute på E22:an såg jag hur himlen lyste upp som ett stort utedisco. Kom förbi ett krön och då möttes jag av blåljus från många bilar. Stod väl stilla en kvart innan vi kunde släppas på vid sidan av vägen. Usch jag hade inte velat vara föraren i bilen uppe på mitt-vajern. Hoppas alla som satt i bilen mår bra?
Ledig lördag som blev en skön dag på flera sätt. 
Hur har din dag varit?
Kram