Långonsdag

En lång dag med många elevmöten då jag stått som vägvisare till rätt lektionssalar. Många förväntansfulla, pirriga, smånervösa nya elever till Komvux som vi hoppas kommer att trivas hos oss. Så många nya "hej" det blivit och tänk så bra man kan få må av ett hej. Ett kort ord som de flesta kan uttrycka på något språk, ett sätt att bli sedd och talad till. 

(null)
Hej hej hej

Hej och vägvisning in förbi toaletterna och genvägen in till aulan. Fick en hel del sköna kommentarer om denna genväg. Några "gamla" elever som jag mötte där i dörröppningen blev förvånade att jag stod där och visade de nya eleverna in förbi toaletterna. Berättade om genvägen till aulan och flera hade inte en aning. Lite kul blev det allt. 

(null)

På väg från klassrummet upp till kvällens räknestuga möttes jag av en vacker himmel.

(null)

 
Hade jag varit kvar för länge på jobbet så att jag inte kunde stämpla ut? Det var så många som kom för att räkna som ska ha NP, nationellt prov, nästa vecka så därför kände jag att det var bra att dra ut lektionen liiite. 

(null)
Dag 870

(null)

Det fick bli det enklast möjligaste att plocka i sig ikväll och medan mackorna låg i smörgåsgrillen så blev det plankan. Halva första veckan är avklarad och jag har haft roligt på jobbet. 
Hur har du det med vardagen?
Kram