Julen åkte ut

Idag tyckte vi att det var passande att ta ut julgranen och plocka undan alla julsaker eftersom det var så låg temp att jag hellre stannade inne. 

(null)
Vacker soluppgång 

(null)
Bakade scones till frukost.

Idag kluttade jag bara ut smeten på bakplåtspappret utan att knåda till bullar. Inget jag någonsin gör av lättja igen. De föll isär rätt så mycket när de skulle delas och smöras. Vi fick vår Alwa på frukostbesök och det var mysigt att se henne. 

(null)
Tittade bara ut och njöt av utsikten från fjällstugan idag. 

Vet inte om jag har förfrusit nästippen för den har sett otäck ut ett par dagar och igår lossnade en stor bit av nästippen. Nu är den mest som Rudolfs nos och jag kände att det vore bra att den får torka inne i värmen. 

(null)
Gillar vår granna gran. 

(null)
Först åkte adventsljusstakarna bort. 

(null)

Att få bort granen tog en bra stund med allt pynt och solen var redan på nedgång när de sista tomtarna fått sin förvaringsplats i jullådorna. Julen göms sedan undan bakom sonens säng på loftet till nästa jul. 

(null)
Dag 866 och där glömde jag visst en julhandduk och såg även att en tomte hade trillat ner från fönstret och missats. 

Dagsljuset försvann snabbt och vi förberedde lite mat och en saffranskladdkaka. Jag har inte bakat så som jag hade tänkt mig, men semestern har ju spenderats mest utomhus. 

(null)

(null)
Bridgerton stod på i bakgrunden medan vi styrde. 

Mat med vänner och sedan några omgångar med Uno och skratt. Vi klädde oss för en nattpromenad för att följa dem tillbaka en bit. 

(null)
Tempen hade stigit och någon cm nysnö hade pudrat naturen. 

(null)
Älsk på våra pannlampor. 
Även om klockan hade passerat midnatt så kom jag ändå ut till slut. 
Kram