Gott Slut & Gott Nytt
Jag är otroligt tacksam för att kunna få vara i fjällstugan och i lugn och ro återhämta mig med semester efter en tuff höst. Tid att andas och tid att njuta av skidåkning, promenader, mina ungdomar och vänner.
Klockan 8.50 och det är bilar före oss upp till toppen.
Vi brukar vara först med att parkera, men idag var fler skidsugna och kanske att Vemdalsskalets besökare letade sig hit efter gårdagens trängsel på Skalet.
I början av dagen får man frrr.
-11 grader och gryning.
De sliter på för att kunna öppna fler nedfarter.
Goa vänner
Dag 1161
Solen skiner in i stugan.
Småförbereder inför kvällen.
En sådan bonus när vintersolen visar sig och faktiskt värmer upp stugan. Nackdelen är att de maskindiskade glasen inte ser superroliga ut. Tur att det mörknar tidigt. Lite skrynkligt ska det visst få vara nu och det är jag tacksam för då vi bara
har en mangel hemhemma och stryka kommer inte på frågan.
Grillen på Katrinatoppen startades och korvgrillarna anslöt. Det blev även lite gulasch och snittar.
Skålar ut 2024 tillsammans.
Det var så kallt att snittarna frös och bubblet blev till slush. Mysigt ändå i kylan.
Tog en promenad innan middagsbestyren och bjöds in på en glögg.
Det grillades och gjordes en potatisgratäng och en lättareförrätt med skagen och lite grönt. Slof hade sett till att det fanns ostar vacuumpackade i vår kylskåp att plocka fram efter maten.
Vi bjöds upp på efterrättsbuffé till vänner i övre området.
Johan slog upp nyårsbubblorna och under bordet åts det 12 vindruvor var.
Sabrera med hjälp av en skida kan funka.
✨Gott Nytt År!✨