Solsöndag

Så härligt att få ännu en fin dag och ännu en dag som jag fick låna hund. Han har sovit lugnt och stilla i natt så det har inte varit det minsta jobbigt att vakta vovve. 

(null)
Idag fick det bli spåret.  

(null)
Det där med vatten drar även en Cane Corso. 
Men gyttjan höll han sig borta ifrån tack och lov. 

Vi svängde av spåret istället för att gå fram till Herrsjön så det blev milspåret idag. Igår gick vi bara utanför spåret så det kände jag faktiskt av i benen. Skönt att gå lite spårat idag helt enkelt. 

(null)
Älskar’t 

(null)
Det kändes som att Buster njöt också. 

Helt plötsligt blev jag rent ut sagt skitskraj och ryckte till, Buster blev också rädd och gav tre mörka skall. Ut ur tät skog kom två kvinnor som letade efter svamp. De blev iallafall rädda för hundskallet det såg jag. Vem hade inte blivit?

(null)
Bitvis var det väldigt varmt.  

(null)
Visade ingen brådska, men km på km gicks. 

(null)
Såg Ågelsjön på håll. 

(null)

(null)
Soffan var lite för duktig att sitta för att njuta av utsikten över Ågelsjön. 

(null)

Idag mötte vi flera stycken, promenerare, joggare och skogscyklare. Roligt att så många var ute när vädret var så fantastiskt. 

(null)
Kom hem och snabbvilade. 

(null)
Det orkades med lite lek på gräsmattan innan matte kom och hämtade. 

Tackar för lånet. 
Det råkade visst överösas även idag med söta vovvebilder, men så fick det bli när vi inte så ofta får njuta av sällskapet från en fyrbent. 

Började med att göra en paj för att ha till matlådor och så blev det taco till kvällen. Matlådor är ju inte så himla kul, men otroligt skönt att ha och så mycket billigare än uteluncher. 
Alwa kom hem från fjällen och så åt vi tillsammans. 

(null)
Lite svamp från skogen och det funkade med tacosen, tyckte iallafall jag. 

(null)
Dag 781

Sensommaren när den är som bäst. Soligt och inte för varmt. Synd då att helgen är så kort för sedan kommer ju vardagen då man är inne hela tiden. Ha en fin vecka!
Kram