Run of Hope

Barncancermånaden nu i september och flera  Walk of Hope och Vitamin Well Run of Hope anordnas på många platser runtom i vårt avlånga land. 

Klicka dig gärna in via  på Barncancerfonden.se och sök på Run of Hope Norrköping. Du kan välja att anmäla dig till loppet, anmäla dig och delta i tanken eller var med. 
(null) 

Alla kan vara med under den timme som vi kör vårt Run of Hope Norrköping. Starten går klockan 18.00 och sedan får man ta ett varv eller ett par eller varför inte se hur många varv man hinner på en timme. 

(null)
 Vitamin Run of Hope Norrköping. Här kan man bidra till just den här insamlingen och man Swishar precis det man vill. Vill man köpa några lotter under loppet så gör man det genom att Swisha in en peng för lotterna.  QR-koden kommer finnas i startområdet. Tackar på förhand. 

(null)
Barbent idag var visst ingen hit.

På vägen till jobbet stannade jag till på HaugenGruppen för att hämta godis till loppet. Så vänligt av dem återigen. Tack!

Rattvärmen åkte på till jobbet och stolsvärmen likaså. Väl på jobbet hade jag en fleeceväst som kom väl till hands. 

(null)
Måndagsfeeling

Cecilia en av rektorerna slutade i fredags och som kronan på verket hade hon lovat en större discokula till personalrummet. Tack för att du tog den på allvar och att du lade till din egen stil. Lycka till med nytt jobb!

(null)

(null)
Dag 777


Jag blir jätteglad om du anmäler dig. 
Kram