Puls

Tack till min fina Alwa. Hon tyckte att jag behövde en klocka. Det är många år sedan jag la av mig Garmin-klockan när armbandet gick sönder. 

(null)
App nedkladdades och klockan laddades. 

Trevligt att inte bara ha telefonen för att ha koll på tiden. Det är väl egentligen det jag behöver, men bonus blir även steg, puls och sömn. Vet ungefär hur många (hur få) steg det blir under en vanlig jobbdag, sömnen har jag också koll på egentligen. Det jag inte har någon som helst koll på är väl pulsen då, men vad ska jag ha för nytta av den vetskapen?

(null)
Ok, lite kul att se hur pulsen varierat under dygnet iallafall. Och något heja-rop när jag tydligen hade gått tillräckligt för lägsta nivå. Kul att få heja-rop även om jag inte hade tränat utan bara gått. 


(null)
Dag 802

Efter en dag med elevmöten och arbetslagsmöte så satt vi ner och spånade. Hur kan vi tillsammans möta upp elever på rätt sätt? Hjälpas åt helt enkelt. 

Det blev ett digitalt möte under kvällen med samtalsvärdar i Barncancerfonden regi inför kommande samtal om sorg och saknad. Fint att det finns människor som ideellt ställer upp som stöd till andra i behov. 

(null)
O där kom snön. 
Nu laddar vi för fredagen. 
Kram