Färg

Fredag och allt vad det innebär jobbmässigt. Viktoria hade fixat till det med fredagsfika för oss kollegor när stackars Patrik som stod på listan blev sjuk. Tack Viktoria och krya på dig Patrik. 

(null)
Gofika

Det såldes fredagen till ära även små påsar för något lokalt lags räkning i personalrummet. Vi gillar dessa skånska potatisskivor (läs chips) här hemma så två påsar Swishade jag för. Samtidigt låg det en lapp som skrek att kom och spring Höstmilen. 

För en vecka sedan vann jag budgivningen på två pallar i Nyköping. Pallar som ska tas med upp till fjällen och vara till extra sittplatser eller som fotpallar vid tv-chill. 

(null)
Vid inköpet. 

(null)
Avslipade

(null)
Sätta färg på tillvaron eller som här pallbenen är roligt. 

Sätter inte så mycket färg på tillvaron utan det får för enkelhetens skull bli två lager med bets som stryks på med trasa. 
Jag var först inne på att lägga på en mörkbrun lackfärg för att matcha matbordet och de delarna i fjällstugan. Snabbt slog jag bort det för att pallarna kommer nog mestadels av tiden stå vid den svarta skinngruppen. 
På jakt efter två billigare mörkgrå fårfällar för att nita fast över det gamla tyget. Det måste vara lite tunnare och korthårigt. 
Då tror jag att jag får till ett snyggt återbruk som passar vid tvn. 

(null)
Tjuvtitt och fortsättning följer. 

(null)
Fönsterblommor

Det blev ingen direkt färg på blommorna som inhandlades till fönstret. Fram till att julljusstakarna kommer fram så får det vara färgfritt i våra köksfönster. 

Johan grillade i regnet och sedan blev det långa diskussioner vid middagsbordet. Så skönt att inte känna att man ska stressa utan att man varvar ner och känner in den stundande helgen. Fredagar är väl fantastiskt sköna?!

(null)
Ett glas rött. 

(null)
Ett glas till osten. 

(null)
Dag 796

Datorsladd, snart ett minne blott för Wiktor ska snart flytta hemifrån och flytta till västkusten. Då får vi ett rum att kunna göra något av eftersom sonen har haft två rum efter att han flyttade hem från studentlivet. 

Packade en liten väska för att i morgonbitti åka iväg på äventyr med bästa mammor från Barncancerfonden Östra. Hoppas på uppehåll. 
Kram