Bara jobb

Snöflingor dalade långsamt och knappt skönjbart när jag skulle åka till skolan. Inget som låg kvar denna gången heller och det är faktiskt för tidigt på dessa breddgrader. 

Idag blev det bara jobb för hela slanten. 
Ett matteprov hela eftermiddagen fram till fem och då efter att jobbdagen avslutades blev det egentid för att få naglarna fixade. Somnade nästan i stolen medans jag blev ompysslad. Så skönt att få koppla av en stund efter jobbet innan jag skulle åka hem. 
Det blev att ställa sig direkt vid spisen för att fixa till kvällens mat. Korma stod på menyn. Stekte på löken och kryddorna först och kardemumma- och kaneldoften la sig god i köket. 
Kurrandet i magen blev bara ännu tydligare när jag stod där vid stekpannan. Vi åt och matlådor fixades och ställdes ut för kylning. Bra såhär års när man kan ställa ut maten utanför dörren för att snabbkyla ner den innan kylskåpet. 

(null)
Lite yoghurt och koriander kunde jag gott ha tänkt på att köpa till de övriga ingredienserna. 

(null)
Det blev visst glitter igen nu när vi går mot jul. 

(null)
Dag 824

(null)
Undrar?
Kommer de bli färdiga?

Har jag lite tur kan det kanske iallafall bli några nya frön för att kunna plantera till våren. Då ska jag i så fall ha lite mer odlingstur med en varmare sommar. 


Innan sommaren ska det först åbli en redig vinter.