Vinna Vinna

En dag i grannstaden för att gå sista kursdagen på Vinna Vinna. 
Vi har nu under två års tid träffats för att lyssna till olika föreläsare inom området mångfald, tillgänglighet och jämställdhet. Områden som berör och behöver beröras och diskuteras. 
Kom till Linköping Konsert & Kongress iförd solglasögon utan att ha med mig de utan solskydd. Trist läge att köra med sämre syn en hel dag och lite spänningshuvudvärk fick jag allt på köpet av mitt slarv. 

(null)
Christer Olsson

Dagens föreläsare fiskarsonen och resenären Christer Olsson höll igång en hel förmiddag utan Power Point. Han berättade ur sitt perspektiv och utefter egna erfarenheter. Med glimten i ögat och med en öppenhet så trollband han åtminstone mig. 
Omedveten Okunskap som i nästa steg blir till Medveten Okunskap Medveten Kunskap och högst upp på trappan Omedveten Kunskap. Det var egentligen den enda bild som vi visades. 

(null)
Fika

(null)

Efter lunchen tog Sara och jag oss lite luft och  gick runt domkyrkan. Lite blå himmel fick vi allt, men det hade mulnat på.

(null)


Efter lunch satt vi i mindre grupper för att utvärdera de två åren med föreläsare, upplägg, innehåll och fika. Fint att hinna sitta ner med sina kursare och faktiskt göra en återblick med allt vi har varit med om, plocka fram det bästa och även de punkter som skulle kunna utvecklas till nästa kursomgång. 

Fick diplom, sa hej då och åkte tillbaka till Norrköping. Hann att prata kort med kollegorna när jag kom till jobbet en liten stund. 

(null)
Spin of Hope

Nu på lördag är det dags för Spin of Hope och jag hoppas att spinningcyklarna fylls så att mycket pengar kan samlas in för Barncancerfonden. Pengar behövs till forskning för att lösa gåtan kring cancer. 
Själv kommer jag inte spinna som på bilden ovan för på lördag är det även årsmöte med Barncancerfonden Östra som jag ska på. 

(null)

Kom hem och kom ut i regnet ett varv med Johan efter maten. Inte jättekul med regn på glasögonen men det var riktigt skönt med ett varv i skogen. 

(null)
Träning i backen även i kväll. 

Snön börjar dra sig tillbaka i Yxbacken efter många veckors snötillgång. Så kul att det blev en skidsäsong här nere. 

(null)
Dag 649Tacksam för en givande dag och väntar nu in fredagskänslan. 
Kram