Rätt väder

Det kändes som rätt väder att starta jobba igång veckan med. Det har nog regnat hela dagen och ska jag vara riktigt ärlig så var det skönt då jag ändå inte kom utanför dörren.  

När jag hade slutat för dagen checkade jag av min privata mejl och ooops jag hade visst vunnit en byrå på auktion. Jag hade bara råkat lägga ett bud och så var det visst ingen efter mig. Jag hade nämligen börjat spana efter ett annat objekt som jag tänkte kunde bli bättre i fjällstugan och då glömde jag bort att jag hade lagt ett bud. Den här lilla byrån kommer till användning för det här med förvaring går alltid åt. Kul att köpa på second hand som auktion faktiskt är. 

(null)
Det stod idegran, men jag har inte en aning. 

(null)
Dag 647

(null)
Vårdagjämning, dag och natt lika långa. 

Nu är väl våren här ändå, eller? 
Det var inte så vårligt ute så det fick bli några påskliljelökar till köksbordet när vi åkte in och handlade efter maten. Det har börjat säljas påskpynt i mataffären och lite påskkänsla och vårfeeling fick jag allt. Det blev bara påskliljor för påsk behöver jag inte ha pyntat med här hemma. Veckan är igång och det är jag också. 
Hoppas du får en fin vecka. 
Kram 


#1 - - Mimmi:

Fin byrå! Ja snart vankas det vår!

Svar: Tack! Kul med återbruk/second hand o kul när man hämtar upp sin ”vinst” o den såg ut som på bilderna. Våren vankas verkligen nu, härligt.
Anna Iwers Isaksson