Årsmöte

En dag i grannstaden Linköping igen. Den började med att vi stannade till på auktionsbyrån Gomér & Andersson Linköping för att hämta ut de små byråerna som jag hade budat på och faktiskt hade koll på när jag vann. Bild får komma senare. 

(null)

(null)
Fina båda två, Linda och Helene, välkomnade oss. 

(null)
Fick höra hur de som startade föreningen upplevde livet på sjukhuset för de sjuka barnen. Man fick inte prata om cancer och barnen delade avdelning med infektion, alltså så långt från optimalt. 
Glad att de började kämpa då. 

Fantastiskt fin uppslutning när Barncancerfonden Östra idag uppmärksammade att vi har funnits i 40 år i samband med årsmötet. Över 100 medlemmar var på plats på Flygvapenmuseum i Linköping.
En förening som inte borde behöva finnas för barn och cancer hör inte ihop tycker nog vi alla. Föreningen står för gemenskap och förståelse och hopp och så mycket mer. 

(null)
Bildspel på scenen från tidigare Ungdomsstorläger. 

Vi åt lunch under vingarna i den stora flygplanshallen. Mäktigt med alla jättar ståendes eller hängandes ifrån talet. 

(null)
Vi var många som satt och pärlade runt det gigantiska bordet. 

Tänk att Tildes armband nu har fått in 1,5 miljoner kronor till Barncancerfonden Östra. 


(null)
Det såldes många BU CANCER-armband. 

(null)
Köpte ett nytt GIVE HOPE NECKLACE. 

(null)
Frukt och godis hör liksom till under möten. 

(null)
Så sugen jag blev på läger med alla bilder i bakgrunden. 

(null)


Det pärlades och småpratades och alla fick gå runt i flygplanshallen. En fin eftermiddag innan vi gjorde ett snabbstopp på IKEA för att köpa några skålar med upp till fjällstugan. Efter detta snabbinköp åkte vi till Frimis för att äta tillsammans allihopa. 

(null)
En fin kväll på restaurang Frimis. 

Så många fina möten med människor jag har lärt känna genom den där barncancern. Tänk om jag hade kunnat få träffa dem utan den erfarenheten, men det blir inget tänk om. Jag är den jag har blivit och jag har verkligen ändrat mitt synsätt på livet. 


(null)
Dag 650


Skönt att landa i soffan och bara titta på The Night Agent.