Värmebölja

Det är väl alldeles underbart med denna varma period vi har nu, denna värmebölja som är på ingång. Det är grönt och det fullkomligt exploderar med blommor. Gräsmattorna är i och för sig redan gulbrända och det råder eldningsförbud.  Tänk på att fimpa ordentligt och lämna inget glas eller annat som kan antändas, men självklart lämnas inget skräp kvar i naturen. 
Dessa årstidsväxlingar som vi har här i Sverige är fantastiska om man gillar både sommar och vinter och ett par veckor däremellan med höstfärger och vårgrått övergångsväder innan den ljusgröna grönskan spirar. 
Får jag välja bort ett par veckor i november och förlänga vintern lite eller kanske få ett par veckor med krispigt klara höstdagar till så tackar jag ja till det och lite lika tankar om våren. Är jag i fjällen förlänger jag den femte årstiden definitivt med solgropsväder och slushiga eftermiddagar. Då är det så underbart att få vara i fjällen. 

Nu passar jag på att gå utvägen till personalrummet för att hämta kaffet på rasten. Alla uteminuter räknas och jag fikade med kollegorna efter att lektionerna var över. (null)
Kvart över fem. 

Så tidigt som kvart över fem kom jag inte till jobbet i morse, men visst är skolan vacker i morgonljuset?

(null)
Kafferast

(null)
Stämplade ut tidigt. 

(null)
Tog mig utmed husväggarnas skyddande skugga ner till Knäppingsborg. 

(null)
På väg till Vera Design där man får både fina paket och fint innehåll. 

(null)
Riktigt behagligt 

Det är skönt att gå i skuggan där solen inte har värmt upp under dagen, så det gäller att välja sida för att få svalkan och skuggan. 

(null)
Dag 703

Alwa och jag gjorde tacos till kvällsmat och det passade bra i värmen. 

(null)
En svängom framför tvn. 

Orkade inte ens snöra på mig joggingskorna så det blev mest en uppvärmning och det var ju mest en uppvärmning hela tiden. Satsar väl på svala kläder i morgon och dricker en massa vatten. 
Kram