Trädskugga

Så härligt att få sitta ner under trädskuggan ett par minuter på rasten. Hittade en supergod kaka som det bjöds på i personalrummet. 

(null)
Fika är en mycket trevlig och god aktivitet. 

Lindarna har tappat/fällt sina blommor och de är nu överallt. Tydligen är bilen täckt av kladd från träden när jag åker den korta vägen till och från parkeringen genom Promenaden. 
Lite småkladdigt att sitta på bänkarna under våra vackra lindar men det får man helt enkelt ta. Skugga och lätt fläkt är underbart när det är 28 grader både ute och inne. Förstår inte riktigt hur jag ska klara morgondagen när det ska bli ännu varmare. Laddat upp med vattenflaskor inför morgondagen. 

(null)
Tog mig under trädens skugga en rask promenad till brevlådan. 

(null)
Gillar när hus har namn. 

(null)

(null)

(null)
Gick utmed Strömmen tillbaka.

(null)
Måsar 

(null)
Älsk på att gå i lummig grönska och solstrålar som silar ner genom trädkronorna. 

Räknestugan under kvällen som jag hade var mer en bastustuga och jag beundrade eleverna som kom för att räkna på. Ikväll var det många tappra som kämpade på med logaritmer. Jag kände mig som en blöt trasa när jag hasade mig därifrån för att åka hem. 
Alwa och jag for upp till Åby, grannbyn, för att inhandla lite inför kycklingburgare som vi snabbt kunde fixa till. 

(null)
Coola egna burgarbröd var riktigt goda. 

(null)
Dag 715

Det blev en kvällspromenad upp till Lillsjön för det smälldes bengaler nere på parkeringen och sedan blev det ett herrans liv. En granne gjorde mig sällskap upp till sjön och tyckte att stämningen var lugn så vi vände tillbaka när ungdomarna hade sett oss. 


Nu strax innan midnatt har vi ett skönt korsdrag och det är riktigt behagligt. 
Kram