Små inköp

Idag blev det först en tur till Svenstavik för att handla lite bubblor och lite mat när vi ändå var i närheten av en mataffär. 

(null)
Passerade vackra Klövsjö. 

Sedan hamnade vi i Vemdalen för att vi tänkte oss en glass. Väl framme var det inte riktigt glassväder, men det blev ett litet inköp i folkabussen. 

(null)
Det blev en karta över Vemdalen. 
Nu måste vi hitta en ram så att kartan kan få sig en plats här i fjällstugan. 

Caroline Fredin hade sin folkabuss stående på dagens marknad i Vemdalen. Hon sålde sina brickor och Vemdalenkarta. Bussen var obemannad så betalningen fick skötas via Swish. Bara en sådan sak är trevligt när man handlar i en liten by även om den personliga kontakten i en butik uteblir, men att man litar på att människor gör rätt för sig. Nu fick vi ett par ord med Caroline iallafall så win win liksom. 

Vi kontaktade "ved-killen" och han var redo för att sälja ved redan i kväll så då avbröts våra planer på en bit mat i byn. Vi fick helt enkelt åka hem och hämta släpan. 

(null)
Gräset klipptes på Vemdalsskalet när vi passerade. 

(null)
Till Vemdalen igen med släpkärran. 

(null)
Kanske inte ett litet inköp. 

(null)
Lite ved fanns kvar,

(null)
men mycket har gått åt. 

(null)

Vi plockade in en kubik och sparade en till i morgon för vi behövde komma ut och gå lite också. Lagom träning att gå från släpan ner till vedboden med en famn full åt gången. 

(null)

(null)
Tack vare allt regn så blommar det fantastiskt här. 

(null)
Dag 731

(null)
Fick en fin kväll här i Sångbäckens Fjällby. Det är skönt med semester. 
Kram