Rutiner och vardag

Rutiner och vardag är väl ändå rätt så skönt?! Det tycker iallafall jag. 
Problemet var ju bara att när man har varit borta så länge från jobbet så stod jag där vid datorn i morse och skulle logga in. Då får man inte tänka för mycket utan bara som sådär i förbigående skriva in sitt lösen. Inte tänka alltså "hmm vad var det nu igen" utan bara köra på. Funkade fint trots att det var ett lösenord som jag hade fått innan jul och då som bara bestod av stora och små bokstäver random med bindestreck överallt emellan. Då ville systemet att jag skulle byta lösenord, men utan att tala om att jag behövde 14 tecken med blandat stora och små bokstäver och siffror mot de tidigare 12 tecken man behövde.  Det tog några omgångars testande med nya lösenord ihop med det gamla innan jag ca 15-20 minuter senare kunde logga in mig för vardagen. Nytt käckt lösenord enligt nu konstens alla regler. Det ska inte vara lätt att komma tillbaka till vardagen. 

Så roligt att träffa de kollegor som varit på plats och de elever som kikat in till Kerstin och mig under dagen då vi har planerat och styrt upp inför periodstarten. 

(null)
Med kollegor till Parken för golunch. 

(null)
Även klassrummets grönväxter var lite ledsna efter jultorkan. 


Eftermiddagen fortsatte med planering, stormöte i aulan om fortsättningen av Källvind Arbetet RESILIENS som nu går över till HABITUD som är psykologisk träning för välmående och en hållbar prestation på jobbet. Avslutningen av dagen blev en kort introduktion för de nya smart boards vi nu har. 

Glömde handla ett par saker igår på IcaMaxi så där stannade jag till på vägen hem. Måndagkväll en bra tid att handla på så det gick snabbt och jag var snart hemma.

(null)
Hittade tomte och…

(null)
…en till tomte utomhus. 

Hittade faktiskt även två små adventsljusstakar som jag nog missade igårkväll när jag sökte av huset efter julpynt. 

(null)
Den fina nya lyktan från Peri Design tändes för första gången till maten. 
Tack mamma och Uffe, jag gillar ljuslyktor. 

Det värmer och ger lite hemtrevlig myskänsla med en massa tända ljus. Denna nya lykta från Vera Design med lampolja kommer att bidra lite med variation ljuskälla och den ser lite ut som att den vore fylld med vatten. 
Det har nog regnat mest hela dagen men jag kände att jag behövde komma ut efter maten. 

(null)
Lite snö kvar trots allt regnande. 

(null)
Det forsade på utmed vägarna som om det vore en vårflod. 


(null)
Dag 593Skönt att vara tillbaka i vardagen för då får man den där härliga fredagskänslan i slutet av varje jobbvecka. 
Kram