Känns korta

Dagarna känns korta fortfarande eller beror det på att dagarna är så välfyllda att jag inte riktigt vet vad som händer mellan att jag vaknar tills jag kommer hem. Dagarna springer iväg när man har skoj helt enkelt. Idag var en sådan dag iallafall. Helt plötsligt var klockan över fem och jag skulle gå hem. 

(null)

Stämplade ut och rullade lugnt och fint ut ur stan för att komma hem och få i mig mat. Det fick bli lite köttfärssås och pasta under ett Västerbottentäcke. Det blir liksom lite lyxigare med god ost. Den där vardagsmaten som iallafall jag tycker är trist men nödvändig och som jag skulle önska att den gjorde sig själv både vad det gäller hitta-på-maten och att tillaga den. Drömma kan man ju. 

(null)
Dag 598

Ikväll kom vi inte ut för det blev för sent efter att maten avklarats. Hörde att sonen hade grävt skoter i två timmar så han fick väl familjens beskärda friska luft. Konstaterade då att det är alltid vettigt att vara två när man tar sig ut i fjällen där snön är djup. Annars också kan det vara klokt att ta sällskap med sig ut på sina vardagsäventyr. 

Summerar dagen som kort och gott KORT. 
Kram