Hemvändardag

Strax vid sju i morse packade vi oss inbi bilen och sa hej då till fjällstugan. Dagarna med semester har verkligen varit välbehövliga och jag har fått vara så mycket utomhus för promenader och skidåkning. 

(null)
Skidorna har ställts in förutom After Ski-väggen som får invänta kommande tillfällen av altanpartaj framåt vårvintern. 

Det var vinterväg fram till Ljusdal sedan kom regnet. Dimma och regn följde oss sedan hela vägen hem. Färden hem gick ovanligt snabbt även att vi körde dagtid, det var nog faktiskt så att vi kom iväg innan alla hemvändare satte sig för sina hemfärdsturer. Stockholm flöt på otroligt lätt utan köer. 

Kom hem strax innan klockan två och tömde bilen för att sedan direkt fara till affären för matshopping. Tur eller rättare sagt skönt att det var så lugnt i affären när man ska göra trista matinköp. 

Julen åkte sedan ut här hemma med gardinbyte till rena vita, tomtarna åkte ner i lådan, adventsljusstakarna upp på vinden tillsammans med den pyntade granen. Batterier plockades ut ur ljuslyktor som är juliga innan de också hamnade i jullådan. 
Det tar ett tag att få bort allt även om huset inte varit superjuligt, men man måste ta sig ett par varv för att inte missa en tomte eller lykta någonstans. 

(null)
Den här tändes och gjorde sig till känna. 

(null)
Dag 592Nu ska det bli roligt att få träffa kollegor och snart eleverna. 
Ha en bra vecka!
Kram