Effektivisera mera

Jobbdagen blev lång för jag stannade kvar och sa hej till ett par mattegrupper som läser matte på flex kvällstid och kanske vill ha hjälp i morgon kväll. Vi ska göra ett försök under en månad att även ge lite stöttning en sen eftermiddag/kväll i veckan på prov. Kul att kanske få stötta fler elever i matte. 
Under dagen har det snöat men det var blött på backen när jag klev in i bilen för att åka hem. 

(null)
Metropolen Jursla

Man skulle kunna tro att folket i min by hade tänt upp rejält men det var ljuset från Yxbacken som lyste upp bakom vår kulle. 
 

Kom hem och åt lite innan jag tog mig en svängom med dammsugaren. Länge sedan jag använde dammtrasa förutom på speglar och glasskivor såklart. Nu för tiden harjag  dammsugarborsten i ena näven när jag dammsuger. Effektiviserat det hela lite genom att använda den på allt som ska dammas där jag dammsuger. Nästan som att göra två mindre roliga saker samtidigt. Det blir inte direkt dubbelt så kul men det känns iallafall som att jag sparar energi/kraft/ork/tid. Känslan är väl det viktigaste när man gör mindre skojiga saker, ellerhur?
 
(null)

(null)
Mindre lampor och kanske ett batteriljus och stearinljus lite här och där istället. 

(null)
Tog mig ut en sväng fast klockan hade passerat nio. 

Yxbackens ljus lyste lätt upp skogen fast inte så mycket för telefonens kamera tog in mer ljus under den långa slutartiden. 
Det var snöblandat regn och jag var glad att jag hade lämnat glasögonen hemma. 

(null)
Det blänkte fint med vattendropparna på bägarlaven. 

(null)
Tillbaka ut i bebyggelsen. 

(null)
Dag 594


En bra tisdag. 
Kram