Söndagslunk

Söndagslunk utan något lunkande. Vi gjorde en storhandling efter frukosten och lyckades bli avstämda i kassan. Skönt att Johan var med när fyra stora påsar skulle packas upp för koll och sedan packas om. 
Bilen blev tankad och ren medan jag höll till inne för att röja och tvätta lite. Trist men nödvändigt när jag var iväg hela dagen igår och roade mig på YOGA LIVING DAY. 

(null)
Goodiebag

(null)
Tack

(null)
Det står på skylten:
@yogalivingofficial
@hollisticsweden
@wellibites
@muradscincarese
@eauthermaleavenesverige

(null)
Småisigt

Vi kom ut i skogen och det var allt lite halt här och var. Vi fick gå lite vid sidan av stigen. 

(null)
Hasseln är på G att slå ut. 

(null)
Alknopparna är gulligt lila. 

Tyvärr fick jag visst ingen skärpa alls på knopparna, men håll tillgodo med känslan iallafall av att våren står och kikar runt hörnet även om det dröjer ett tag till. 

(null)
Yxbacken

Klockan hade passerat fyra, fortfarande ljust och pistmaskinen var nu igång för att preppa inför morgondagens skidåkning. Fick upp ett minne som var 12 år gammalt där jag lite skakigt filmade vår Wiktor när han vann en tävling här. Det var mycket träningar och tävlingar under några år vilket var en riktigt kul tid och kul att skidintresset finns kvar av alla i familjen. 


(null)
Lite nyttigheter till maten. 

(null)
Dag 614

Lite träningsvärk (i hela kroppen) hade jag allt och det var med en kraftansträngning dagens planka genomfördes. Skönt att känna av gårdagen för då stannar ju känslan av en superfin dag kvar. 
Söndagslunken, den lugna och sköna dagen, behövdes verkligen. 


Nu laddar vi för vardagen. 
Välkommen vardag!
Kram