Semletisdag

Tänk så fint att man kan sätta guldkant på en tisdag i februari med att fira fettisdagen. Detta gjordes på jobbet idag. Vi bjöds på semlor i personalrummet under förmiddagsfikat. Många fikasugna semleälskare trängdes i sofforna. Mysigt. 

(null)
Semlor

Lådor fulla med semlor stod på vår kafédisk för all personal på skolan och specialkostsemlor väl förvarade ute i köket. Fint att alla kan få mumsa på semlor. 

Tack för fikat!

När jag kom till klassrummet efter fikastunden så sa en av eleverna att jag såg väldigt pigg och glad ut. Vad gör inte en semla? Den gjorde iallafall mig lyckligt nöjd. 

(null)
Inte alla dagar man får se en gammal skönhet i rondellen utanför jobbet. 

Inte konstigt att vi fick se denna söta röda bil eftersom Räddningstjänsten är våra grannar som dagligen ger oss discokula när de ger sig ut på släckningsinsatser eller andra räddningsuppdrag. Det känns som trygga grannar. 

(null)
Dag 622

(null)
För 10 år sedan såg jag ut som reklamfiguren för Löfbergs lila. 

Det är alltid roligt att kika på minnena som dyker upp i telefonen dagligen. Just nu är det gamla sportlovsbilder från tiden för fem år sedan då jag hade lov. Nu får jag helt enkelt vänta och längta mig upp till fjällstugan i tankarna.