Kortdag

Idag blev det en kort arbetsdag för jag ville att vi skulle komma iväg upp till fjällstugan lite skapligt. Johan behövde jobba en stund på deras kontor/showroom och jag fick chansen att se framåt ett år med min önskelista. 
Mycket klassiskt snyggt, endel färg och lite retro 90-tal med en massa tryck. Inspirerad att gå ifrån det helsvarta ställ jag haft i två säsonger, men som jag kommer slita ännu lite mer på såklart för det är inte slut än. Sedan vi köpte fjällstugan så märker jag ändå att skidkläderna faktiskt tar slut och slits. Härligt att jag har fått den möjligheten till mycket utevistelser och skidåkning. 

(null)
Bytte krans på dörren till en med lite belysning. 

Den äkta kransen får följa med upp till fjällen istället där den kommer bli bra på dörren. 

(null)
Det är fint när det fylls på hemmahemma. 

(null)

 Vi lämnade Stockholm lite sent och det hade då redan börjat skymma. Glad att jag satt bredvid för på vissa sträckor var vägen mindre bra eller helt enkelt vinterväglag som är helt naturligt att det råder nu. 

(null)Timmarna rullade på och det är bara att andas och finna sig i den extra tiden det tar med att förflytta sig såhär års. 

(null)
Framme vid fjällstugan, fjällhemma, hade det även där fyllts på. 

(null)
Snön yr. 

(null)
Vi tog oss en skön promenad upp till våra vänner i övre området. 

Det blev ett stopp för ett glas vin och lite tilltugg. Mysigt att vi kunde ses en sväng även om vi inte var där förrän vid halv elva-tiden. 

Så härligt mycket snö det har blivit redan nu och att gå hemåt
Det är en fröjd efter att ha gått uppför att få gå nerför på tillbakavägen 


(null)
Dag 842

Underbart att vara i Vemdalsfjällen igen. 
Kram