Genomgrått

Tänk att vädret ändrar sig så snabbt. Tidigt i morse var det rätt så klart ute, men Johan skulle iväg och jobba. När han senare kom tillbaka så hade utsikten försvunnit och man såg bara de närmsta träden. Grått eller vitt? Ändrar mig nog, för det låter mer positivt, och säger att det varit vitt ute idag. 

(null)
Besök i en björktopp där knopparna betades av. 

Vi bestämde oss för att göra en hemmadag med stugmys eftersom ingen av oss tycker att det är njutförsåkning när skidglasögonen får en hinna snökristaller så att man inte ser ut. 
Det blev meck i garaget med skoter, tur ner till Vemdalen för ett nytt batteri, förberedelser med det nya batteriet och sedan laddning. 

(null)
Johan och jag tog oss en runda till fots i fjällbyn. 

Vi mötte inte en kotte under promenixen men det kan ju bero på att inte så många stugor fått beläggning än eller att de som är uppe faktiskt trotsade vädret och var i backen eller i spåret. 

(null)

Många stugor ligger verkligen inbäddade under snötäcket och det kommer bli ett rejält träningspass för stugägarna när de kommer upp till storhelgen. 

(null)
Vi tog oss upp till toppen. 

(null)
Inte alltför många bilar. 

(null)
Dag 854

(null)
Vi hörde att liften snurrade så några tappra skidåkare kunde vi skönja i diset och två längdåkare såg vi i spåret. 

(null)
Skönt att komma ut även om det blev lite frostnupet i kinderna och håret övergick till vitt. 

(null)
Mycket snö redan. 

(null)
Glöggtider 

Alwa och Linnea kikade förbi en kortis innan vi skulle äta. Vi åt och sedan blev det en omgång  av Catan. 

(null)

Det började lugnt och städat och jag tyckte att jag var snäll, men till slut så blev det en högre ljudnivå och det rävades enligt mig. 

"De tre musketörerna" blev kvällens film. 
Kram