Spänning i aulan


Idag har det varit damernas match mot Spanien. På Komvux bjöds det in till aulan för att kunna följa matchen. 

(null)
Inbjudan till alla. 

Jag hade lektion men kikade in för att se hur det gick till. Nyfiken men inte ett dugg ledsen över att jag inte hann med. Kul att några på skolan ordnade. 

(null)
En massa gula tröjor för att heja fram damerna. 

Nu blev matchen tydligen spännande in i det sista. En trist hörna och ett lag som kanske var lite för glada så det missades och förlorades med 2-1.
Jag tycker ju förstås att det svenska laget kom långt och kan känna sig stolta. För mig är inte vinst lika viktigt men det är roligt att få glädjas med vinnarna förstås. 

Alwa och jag möttes upp för att handla lite mat tillsammans. Det uppskattar jag något enormt att få sällskap och hjälp med matshoppingen som inte är den roligaste. 

(null)
En massa purjolök och bacon blev basen i pastasåsen när det snabbt skulle fixas ihop lite mat. 


Stod och läste lite av flödet på Facebook och då dök söta Alice upp i Barncancerfondens flöde. Det är min yngsta kusin Karins dotter som genomgår en tuff behandling mot leukemi. 
(null)

Länken:

Man kan bidra till Barncancerfonden som ser till att Forskning och Råd & Stöd kan bedrivas på olika sätt. Allt för att dela ordet, se till så att barn och cancer inte sitter ihop. 

Bidra genom att du rör på dig. Du bestämmer hur länge du vill hålla på under timmen som evenemanget håller igång. Anmälningsavgiften är din biljett för loppets sträcka och den slanten går direkt till Barnc
Run of Hope Norrköping kör Vickan, Elmina och jag den 21/9 kl. 18.00 på Borgsmos arena. 

(null)


En slant kan man alltid annars bara swisha till Weras sparbössa som också är på Barncancerfondens hemsida.

https://www.barncancerfonden.se/wera-isakssons-sparbossa/

(null)
Alltid min lilla älskade Wera. 


Ge hopp, ge gärna en slant.
Kram