Vad hände?

Vad hände med måndagen? Vips så var den över och jag hade bara hunnit jobba, snabbmatshopping på vägen hem, enkel matlagning och sedan hade jag visst svårt att komma ifrån matbordet. Hamnade med en film i soffan och så somnade jag nästan. 
Vardagen liksom sköljde över mig med allt det där vardagsgråa. Så som det faktiskt måste få vara ibland, tänker jag, utan att lägga så mycket negativ känsla vid det. Konstaterar och tänker att det är lite som årstiderna. Utan dess skiftningar skulle det ju inte så olika från sommar till vinter och lite likadant med vardagen till helgerna. Vilken tur att man kan få känna dess skiftningar även om det är bra mycket roligare med en färgstark vardag än en grå förstås. 

(null)
Dessa röda Katja är färgstarka. 

Jag får tacka Eva på jobbet som bjöd på de vackra röda äpplena. De fick bli dagens färgklick i min vardag, i mitt klassrum. 
Eleverna har stått för en massa olika färg också förstås och jag har försökt att möta dem mindre grått. 

(null)
Klickade mig igenom en PP för att ta del av och göra mig påmind över Norrköpings kommun - vår arbetsplats. 

(null)
95%

Det är högre procenttal än de barn som överlever barncancer. Vi fick ihop 18910 kronor under Run of Hope. Tack till alla som skänkte och till alla som på något sätt bidrog. Du sprang, gick, köpte lotter eller kanske Swishade en slant till vår insamling. Jag blir varm av den givarglädje och tillsammans-känsla man kan få en kväll sådär. 

Korma stod på matmenyn för kvällen, enkelt med en burk eller vi två, ett paket grundkryddor. Mat som inte tar s mycket mer tid än en timme

(null)
Ett annat sätt att bli varm. 

Nu märks det av att temperaturen har sjunkit för det är riktigt kyligt inne på jobbet nu så varma strumpor är supergött att ha. 

(null)
Dag 504Att summera dagen i korta drag är ett sätt för mig att se på den med positiva ögon och berömma mig själv för att det ändå, trots känslan, tack vare känslan kunna genomföra dagen riktigt bra.

Var snäll mot dig själv, du är bra som du är. 
Kram