Tisdag

En helt vanlig tisdag enligt kalendern, men idag är det vår bröllopsdag. 25 år sedan som vi en varm septemberlördag gifte oss i Kvillinge kyrka. Bröllopsmiddagen hade vi sedan i Abborrebergs festlokal med den närmsta familjen och vännerna. 
Det blev en oglamorös dag med jobb och alltså inget firande. Ska väl erkänna att vi inte brukar göra något speciellt egentligen när det är högtidsdagar av detta slag mer än att vi uppmärksammar det. 
I år är Johan utomlands för ett säljmöte så vi uppmärksammde lördagen då det var Kulturnatten i Norrköping. Det är ju egentligen Kulturnatten som vi träffades på och Kulturnatten som vi året därpå gifte oss på. 

Det har småregnat och varit lite ruggigt även om jag har varit inomhus hela dagen. Hösten kan vara mysig när det är höstiga ute men lite småvarmt inomhus med tända ljus. 

(null)
Kom hem efter jobbet och Wiktor hade varit och handlat till kvällsmaten. Vi hjälptes åt med att få fram maten. All värme från ugnen släpptes sedan ut och det blev riktigt varmt där vi satt denna vanliga tisdag. 

(null)
Dag 511

(null)
En omgång med lite höstmys medan regnet slog hårt på plåttaket. 


Tack till alla GRATTIS-hälsningar!
Kram