Så fina bär

Efter frukosten medan diskmaskinen fick jobba så tog vi oss en liten skogspromenad. 

(null)

Man behöver bara gå ut på tomten för att plocka blåbär och lingon och de är riktigt fina och stora nu. En näve fylls snabbt. 

(null)
Tog en titt på en tillbyggnad. 

Bara genom skogspartiet från oss så bygger Willéns Trähus AB till en mindre stuga med hjälp av KL-trä. Korslimmat trä med cellulosa som isolering. Vi har hört hur det har snickrats sedan i fredagsmorse till sen kväll och hela dagen igår. Johan fick ett sms igårkväll från killen som bygger att vi gärna fick kika förbi. Han och Johan känner varandra från Yxbacken där vi levde många år med skidträningar och tävlingar. 
Tack Erik för att vi fick lite kunskap om KL-träets fördelar. 

(null)
Gillar att man behåller det gamla huset och bygger ut. 

(null)
Skoterspåret tillbaka. 

(null)
Jag har inte direkt bråttom tillbaka. 

Har inte bråttom för bilresan hem lockar INTE. Det blev en alldeles för kort vistelse i fjällstugan denna gång. Vi städade litegrann innan vi lastade in oss i bilen för en biltur i solskenet. 

(null)
Ljusdal och tankstopp. 

(null)
Dag 496

Hemma och Alwa bjuder oss på tacosöndag och det är ju aldrig fel. 
Följer valet lite på avstånd och laddar för en ny vecka med jobb och Run of Hope på torsdag. 

Jag hoppas att du kan komma till Ljuraparken i Norrköping nu på torsdag Kl.18.00-19.00. Vi går, lunkar eller springer ett varv (som är ca 360 m) eller helt enkelt så många varv du vill under timman. Det kommer bli lite lotterier och förhoppningsvis ett bra väder när vi ska hjälps åt att samla in en slant till Barncancerfonden. Barn ska få vara barn och jag hoppas att forskningen snabbare ska komma fram till ett botemedel för barn och cancer hör inte ihop. 

(null)
Kan man inte vara med så får man mer än gärna skänka en slant. 

Vill man vara med så hittar man till vårt lopp på barncancerfonden.se Run of Hope Norrköping. Alla är hjärtligt välkomna för jag vet att tillsammans är vi starka och kan få till en härlig timme. 



Ha en finfin vecka!
Kram