Innekuvös

(null)
Paradisblomman blommar så fint. 

Och där startade veckan med måndagen. 
En hel del olika möten har avlösts och elever har kommit för en eller flera timmar i salen. Helt plötsligt var klockan efter fyra och jag som bara hade lektion till strax efter tre. Då är jobbet extra kul när tiden går så snabbt. Lite dokumentering innan jag stämplade ut och gick ner till stan. 

(null)
Skön promenad till stan. 

(null)
Behövde visa upp mina trasiga bågar. 

Hur är det möjligt att den ena vingen lossnade medan de satt på näsan? Tur att de nyligen inhandlades så att jag kan få hjälp med att få dem fixade. 

(null)
En blåbärs- och lingonpromenad. 

Så mycket bär och även här hemma så stora och fina. Det blev nog fem eller sex fyllda nävar med blåbär och lingon. Fyllde fint i magen innan vi skulle hem för att fixa någon mat. 

(null)
Skönt att bara gå med en tröja. 

(null)
Fick med oss lite gulisar till pizzan. 

Köttfärs, svamp och riven ost av de goda sorterna som jag tyckte nu var för små för att lägga fram på ostbrickan. 

(null)
Här åker kuvösen upp. 

Det nya tältet måste ju testas och sättas upp. Bra att få öva där inte vinden tar tag i duken och allt får fortsätta vara rent. 

(null)
Innetältet sattes in. 

(null)
Större invändigt än vad jag trodde.  

(null)
Dag 497 i Reinsfjell Superlight 3.

I tältet kan man mycket väl sova om det skulle komma till att vi får det kallt inomhus. En tjock bäddmadrass, duntäcke och kuddar kommer jag öva med i så fall. Innekuvös helt enkelt. 

(null)
Vi börjar se House of the Dragon. 
Än mer storslagen. Ha en fin vecka och jag hoppas vi ses på Run of Hope. 


(null)
Du får gärna hjälpa till med insamlingen. 

Ännu roligare skulle jag tycka det vore är om du kommer till Ljuraparken nu på torsdag kl. 18.00-19.00 och ha anmält dig till Run of Hope Norrköping. Gå in på barncancerfonden.se och gör en viktig anmälan. Välkommen veckan och välkommen till Run of Hope!