Veckans första dag

Veckan startade med ett Meet med Kerstin innan lektionerna drog igång. Skönt att hinna gå igenom veckan tillsammans. 
Ett par gånger när dagen grytt ordentligt var det riktigt fint väder men det såg allt lite blåsigt ut. Själv höll jag mig inne med jobb tills det var dags för att stämpla ut. Med en tjock fleeceväst och en varm kopp kaffe håller man ångan uppe ihop med jobbet nu när det är kyligare i lokalerna. 
Varför ska det inte vara kallare inomhus på jobbet när vi nog är många som hemma dragit ner på värmen för att spara på energiåtgången? Snart åker raggsockorna på och då blir det hemmakänsla även på jobbet. 

(null)
På min hylla finns tröjor att välja på i lite olika tjocklek. 

(null)
Min lilla julsamling som städades fram när jag bytte arbetsplats i vårt lilla krypin. 

Snart är det dags för julpyntning ellerhur?!

Jag var så trött när jag kom hem att jag gjorde allt i omvänd ordning. Jag kom hem kröp upp i soffan med filten och ett avsnitt Kjejsarinnan. Sedan orkade jag mig upp för lite matlagning. 
Johan satt med två digitala kvällsmöten och vi väntade hem en jobbande dotter. Alltså passade min omvända ordning bra idag. 

(null)
Dag 527

(null)
Man behöver inte dricka vin till ostbiten, men extra gott hade det varit. 

(null)
House of the Dragon

Som någon sa vid matbordet ikväll "kroppen vet ju inte vilken dag det är" men min kropp kände att det inte var fredag iallafall. 
Det blev ändå chips och dipp och en Marabou Havssalt till kvällens avsnittssläpp i House of the Dragon. Lite småmysigt att synda en måndag. 


Skönt att få avsluta starten på veckan gott. 
Hur har din start varit?