Riktig fredag

En riktig fredag är ändå bra toppen. Komma ner till personalrummet på förmiddagsrasten och mötas av ett uppdukat frukostbuffébord är fredagskänsla och mys. Kollegor samlas för en stund och det känns lite extra festligt att få fika in fredagen tillsammans. 

(null)
Goda smörgåsar och hembakat. 

Jobbade till lunch och så stämplades det ut för dagen. Tog mig en blåsig promenad ner till Optiker Persson för att hämta ut nya linser. Det tog verkligen tag i rocken och det har blåst hela natten och hela dagen. Det jag klippte ner igår från buskarna igår låg spritt över hela garageinfarten i morse när jag åkte till jobbet. Tänker att alla vindkraftverk har kunnat snurra på om det nu inte blåst för mycket. 

Åkte hemåt i blåsten och fick med mig sällskap till Ingelsta Shopping för lite matshopping. Vi stannade till för att kika på glas på New Port och ett stopp på Systemet för ett par flaskor glögg till av årsglöggen. 

(null)
Alwa och jag fikade på Espresso House innan maten inhandlades. 

(null)
Dag 518

(null)

Det grillades här lite senare när Johan kom hem från Stockholm. Vampire Diaries rullade sedan på med ett par avsnitt och jag kurade ihop mig under en tjock filt. 


En lugn och skön fredag efter en rätt så lång vecka med mycket jobb. 
Ha det bra i helgen!
Kram