Over and out

Kom jag ut idag någon gång, på någon rast eller som avbrott? Nix, inte ens för att gå och hämta kaffe, men idag har Norrköping haft ett strålande vackert höstväder. Jag hade lite frost på rutan i morse och när jag har kikat ut så har det varit många gångare som sett ut att njuta av att gå i Promenaden. 

(null)
Dag 529
 

Jag har ikväll haft lyxen att Wiktor lagade maten så att jag kunde gå och lägga mig med en Ibuprofen. Huvudvärk sedan lunch och jag får kanske erkänna att jag har druckit lite för lite. Kaffe har det blivit ett par koppar men vattenmässigt ligger jag nog på minuskontot. 
Ett glas vatten, en tablett och snake position (liggande) gjorde susen. En bonus är det att få sitta med sina ungdomar och prata lite vid köksbordet. 

Efter gårdagens inlägg om vårt mindre snygga badrum som fick sig ett nytt handfat (huset byggdes -99 och då var allt nytt såklart och -10 eller -11 bytte vi duschväggar och handfat, trodde väl att det skulle hålla lite längre) Nu har vi lärt oss att det är viktigt att handfatet går över kommoden så att vatten inte kan förstöra trädelarna om/när man ställer vatten  log jag över hur några av er beskrev era liknande badrum som snart är i fas med att vara moderna igen eller kanske åtminstone kännas lite retrocoola av den yngre generationen. 
Kul att många precis som vi har badrum som kanske snart är moderna igen ;-)
Det är ju bara synd att jag inte tror att jag kommer att börja gilla kaklet som jag i så många år redan tröttnat på och i min vildaste fantasi inte kan förstå hur vi kunde ha valt. Vi får väl försvara oss med att när Johan och jag skrev på papprena för huset ett par dagar innan jul -98 bara var glada över att kunna bygga ett eget hus och en bebismage som var förväntat datum till den 23/12. Vi var nog inte helt fokuserade på att göra val av kakel och skåpsluckor där och då. Vi tyckte tidigt att valet av kakel var superdumt gjort, köket har byggts om, huset har byggts till, färger på väggarna försvann och bland det bästa som gjorts var nog när parketten var tvungen att rivas och hela köksväggen öppnades upp. Jag fick fram ett fint cementgolv som slipades och värmen gick då automatiskt upp eftersom trä isolerar. Köket blev mer hjärtat i huset för köksbänken kopplade ihop vardagsrummet med pallarna utmed bänkskivan. Det mesta kan man ändra, men ett badrum blir aldrig en billig historia och dessutom är det nya byggnormer och regler att förhålla sig till. 

I morgon räknar jag med att slippa värk och gnäll, men det är skönt att få vara lite smågnällig ibland. Allt är ju inte på topp jämt. Over and out. 
Stänger av, stänger ner för dagen och kommer igen i morgon. 
Kram