Lån

I morse skulle den påkörda bilen få lite omvårdnad och jag skulle få låna en bil. Tror kanske att drömmen om en Porshe Cayenne eller Taycan inte var något jag trodde att jag skulle få men de bilarna har jag aldrig kört och det hade varit najs att få låna ett par dagar. 

(null)
Hoppas min blir fin efter omvårdnad. 

(null)
Nästan en Porsche, en Lynk. 

Tyst vid start, men sedan funkade den som en bil. Vågade bara inte fixa till backspegeln så med rak rygg, för att se, styrde jag till jobbet. Annorlunda att köra, den kändes inte lika tryggt smetad på vägen som min bil och jag råkade spinna ett par gånger. Som du ser har jag ingen som helst kunskap om bilar men känslan kändes mer plastig. 

(null)
Kom hem och handfat med kommod låg utanför. 

(null)
Ett nytt skulle in. 

(null)
Fick proffshjälp. 

Ett nytt handfat och ny blandare behövdes då det gamla läckte och gått sönder i hyllorna. Det förra höll i tio år. Helst hade jag bytt hela badrummet för vi tröttnade efter bara ett par år, eller var det veckor, på det superfula kaklet. 
Drömma får vi göra ett tag till och göra om drömmen till ett projekt som inte kommer ske än. Tack snälla för all hjälp!

(null)
Dag 528


Åby Krog fick stå för kvällsmaten och det bidde en kebabrulle. Spilligt och kladdigt men enkelt och snabbt. Skulle behöva få inspiration till vardagens kvällsrätter.  
Tipsa mig gärna om vardagssnabbrätter. 
Kram