Innedag

Det har regnat hela natten och det fortsatte hela dagen. Vad passade inte bättre då än att avsluta vindsröjningen? Tråkigt men nu var det faktiskt inte så jättemycket kvar. Fyra sopsäckar senare, sparade saker i de nya lådorna vi köpte igår och lite nostalgi på det. 

(null)
Svettispärlan
Hehe en artikel på när jag ledde pass på 
en bräda i Jympahuset. 


Det tog ett par timmar med böjda ryggar uppe på vinden, men så skönt att vi nu äntligen är klara med grovrensningen och att vi fått bort alla gamla skruttiga pappkartonger. Det blir så mycket enklare att ha allt i genomskinliga plastbackar med lock. Så mycket smidigare när man letar är att slippa öppna lådorna. Livet ska ju göras enklare sägs det. 

(null)
Lite mer höstkänsla i köket. 
Det är något visst med en nymanglad handduk. 

Det blå, somriga byttes ut i köket mot lite murrigare lyktor och en svart löpare. Vi bytte plats på köksstolarna och uterumsstolarna så att vi ska sitta lite mjukare och förhoppningsvis skönare i köket. Nu när elpriserna är så höga så kommer vi nog inte ha uterummet igång lika mycket som vi brukar ha och då tänkte jag att stolarna där ute är lite skönare än köksstolarna. 


Att mysa till det i höstmörkret med lite murrigare känsla i vårt annars helvita kök med bara lyktor och duk kanske inte är så lätt men bara att byta ut de mer somriga färgerna mot den lite mörkare färgskalan gör lite iallafall. 

Inte den roligaste söndagen men det har behövts en dag inne för att städa, rensa och plocka. Känslan efteråt är ändå rätt skön och jag kände mig nöjd även om jag inte tog mig ut idag. 

(null)
Att flytta stolar innebar visst lite fix. 

Stolarna som bytte plats idag hade visst inga "filtskydd" under benen och det tjöt när man drog dem över betonggolvet. Med ett fint borr först som förborrade lite i stolsbenet innan plumparna hamrades in det sista. 

(null)
Dag 515

(null)
Tacokväll när vi alla hade kommit hem. En ny vecka kan starta, jag är redo. 
Är du?
Kram