Hemma

Idag var det dags för att röja lite i tvättstugan på hyllorna över tvättmaskinen. Festligt att det av fyra hyllor kunde tömmas så pass mycket att två blev tomma. Hmmm snacka om att bara ställa upp och inte hålla efter. En hel sopsäck fylldes för att sorteras på Returpunkten. Det var inte det minsta kul men efteråt när hyllorna var synliga så kändes det riktigt bra. 

(null)
Smidigt med panten på Returpunkten. 

(null)

Två radiostyrda segelbåtar och en modell för att kunna plocka delar ifrån eller ha som dekoration har idag flyttat hem till en annan adress. Det kändes toppen att få skänka. 
De har tagit liiite plats i garaget så det känns skönt. Det lilla bordet står kvar till nästa gång vi tar en ny tur ner till Returpunkten. 
 
(null)
Fika

Det blev en fika med äpplemuffins innan vi tog oss ut en sväng i skogen. Det hade regnat en del under dagen så det var blött på stigarna och det droppade från träden när man råkade gå emot dem. 

(null)
Skönt

(null)
Näsorna ner i mossan. 

Vi hittade lite svamp även idag när vi var ute och luftade oss i den sköna skogsluften. Vi gick på vildsvinens stigar för att se om de hade missat några trattisar och det hade dem. 

(null)
De är fina i sin olikhet. 

(null)
Före och efter. 

(null)
Jag tyckte att en svampstuvningsmacka kunde smaka gått. 

(null)
Smakade supergott och vi konstaterade att våra mammor ibland gjorde svampmackor med ost. 

(null)
Gårdagens svamp hamnade ute i Wiktors gamla rum på tork. 

(null)
Dag 526


Vad har du hittat på idag?
Ha en bra lördagskväll!
Kram