Där rullade veckan igång.

Måndag och att komma igång gick smärtfritt. Dagen började med att Alwa behövde låna min bil för hennes skulle in på lite kärleksfull omvårdnad, läs reparation. Så det blev till att åka efter henne in till stan, hon lämnade bilen åkte med mig upp till mitt jobb och tog sedan min bil under dagen. 
Johan hämtade mig sedan när min jobbdag var klar och jag släpptes av hos bilreparatören. Tänka sig jag kunde fortfarande köra manuell växellåda och hittade dragläget direkt. Det blev tyvärr inte roligare att åka till IcaMaxi för det av att köra manuell växellåda, men matshopping stod på schemat för kvällen ståndet var bara att dra den stora vagnen. 

(null)
Som en gatlykta var fullmånen natten som var. 

(null)
Positivt att det fanns så många vagnar, det betydde att det inte var överfullt med kunder. 

(null)
Falukorv i ugn när Alwa fick välja. 

Korv är långt ifrån min favoritmat, men med äpple, lök, grädde, ketchup och senap under ett tjockt täcke med ost blir det helt ok. Potatismoset jag gjorde till var helt klart det godaste av de två. 

(null)
Dag 521

(null)
Emily in Paris och jag drömmer mig bort till staden med allt. 

(null)
Älskar staden, alla arrondissements och vackra byggnader. 

Mysigt att ligga under en tjock filt och slötitta på en serie medan regnet smattrade hårt mot plåttaket. Avslappnande och drömmande om att åka bort, skön avslutning på kvällen även om jag blev kvar i soffan. Bra start på veckan. 
Hur var din start?
Kram