Är jag sist?

Det mest spännande idag var väl att se mannen som putsade skolans fönster hänga ut ur fönstret för att tvätt utsidan på de övre rutorna. Ingen sele eller säkerhetsutrustning vad jag kunde se. 

Inget annat hände väl på jobbet idag förutom det jag är där för, se till att elevers matematikstuderande går framåt. 

Bytte arbetsplats i arbetsrummet idag innan jag slutade för dagen. Vår kära kollega Enette gav sin plats vidare till mig nu när hon byter skola till St Olofsskolan. Lite skönt att byta hörn även om jag "bara" får ett fönster. Mycket skönt att städa lite extra på den nya innan inflytt och najs att torka bort allt damm från den gamla så att någon annan kan flytta dit. 

På vägen hem blev det ett kort stopp på Systemet och IcaMaxi. På Ingelsta fick jag ett samtal om att Alwa hade ett paket att hämta ut på BudBees. Jag är väl kanske den sista som hämtar ut i box, eller? Kanske inte så konstigt för jag handlar nästan aldrig på nätet. Jag är fortfarande personen som vill klämma och känna på de varor jag är ute efter. 

(null)
Klarade uppgiften utan att göra bort mig där vid skärmen. 
Är jag den sista som gör detta?

(null)
Enklaste pastasåsen, bara in i ugnen och sedan mosa ihop till en crémeig sås. 

(null)

(null)

Riven Gruère till pastan och en bit av samma sort till päronet. Båda våra ungdomar är nu åter hemma och jag gillar våra stunder vid middagsbordet tillsammans. 

(null)
Dag 522

Ett avsnitt med The House of the Dragon och ett eller kanske två avsnitt av Vampire Diaries. Lagom avancerat att bara se till att trycka i mig en stor påse Gott och Blandat med dottern. Tisdagsgodis helt enkelt. Ännu en bra dag. 
Kram kram