Vinner

Jag gjorde något igår… och det känns. 

Jag har träningsvärk efter min lilla skidtur igår. Skön känsla. 

(null)
En regnig promenad i rask takt genom Industrilandskapet. 

(null)
Julen förbereds

Jag handlade en liten present inne på Vera Design och sedan vände jag åter till jobbet. Avslutade ett prov och åkte hem för att avsluta jobbdagen/kvällen med en Meet-lektion. Jag möttes av ett lätt snöfall men tyvärr var det över nollan. Stämplade ut strax efter sju och då var jag vrålhungrig men ingen mat stod på bordet. Johan beställde mat och åkte upp till Åby och hämtade. Smidigt, lätt och sedan proppmätt. Vardagen går inte alltid ihop sig med matlagning. 

(null)
Dag 558

(null)
En byrunda för att få lite frisk luft. 

(null)
Snön är nästan borta nu. 

(null)

(null)
Brantare än vad den ser ut. 

(null)

Man kan ju knappt tro att man inte behöver pannlampa här men det var riktigt mörkt. Kameran i telefonen tar in en massa ljus under de där sekunderna som slutaren är öppen. 

Går där i mörkret och håller lite koll på en pågående auktion av en byrå som jag tror kan passa platsmässigt i fjällstugan. Kommer bara innanför dörren och då går tiden ut med mitt bud som högst. Jag vinner!

(null)
Inte riktigt stilen jag hade tänkt mig, men storleken var viktig så jag slog till och är nöjd. 

Det känns lite bra att köpa något som återbrukas såhär i Black Friday-tider. En enkel byrå som jag hoppas få in i sovrummet bredvid dörren där det idag står en karmstol som klädhängare. Lådor behövs till strumpor, underställ och liknande. 

Vi valde även att köpa en stor reservdel till kaffemaskinen istället för att köpa en ny även om reservdelen kostade vad halva maskinen kostar. Laga och vårda är väl två rätt bra tankar istället för att bara köpa nytt?