Påfylld

Idag har Komvux Norrköping spenderat hela dagen tillsammans på Vildmarkshotellet för att fyllas på med en go känsla, arbetsglädje och positivt tänkande. 


(null)

Jag valde att köra Strandvägen ut för att få en vacker start på dagen då jag int ekände mig jäktat eller stressad. Så skönt att ha tid. 

(null)
Vi var nog drygt ca 160 medarbetare som samlades. 

(null)
Jesper Caron höll i underhållningen/dagen med tankvärda ord. 

Jag kunde verkligen känna igen mig så igenkänningsfaktorn var hög tidvis och jag log/skrattade åt hur väl mycket stämmer in på relationer jag har runt mig. Livet har redan lärt mig att det är bättre att se positivt på saker och välja bort en hel del energitjuvar, men det är bra att bli påmind och att tillsammans med sina kollegor få ta del av samma sak. Det blir då lätt att referera till dagen. 

(null)
Bråviken

På förmiddagen sken solen, men lagom till lunchpromenaden mulnade det på. Vi tog oss en promenad innan lunchen och det var så skönt att få lite luft och att få gå litegrann efter allt stillasittande. 

(null)
På något vis så charmigt. 

Kom tillbaka för en god sparrissoppa och en kycklingrätt med gräddstuvad kål. Så gott det smakade. Lyx att bli serverad och inte ens behöva ta undan disken efter sig. 

(null)


Tjänster, upplevelser, gåvor, närhet, tid, uppskattning och med ett närvarande det är hur man kan känna kärlek. Vi är olika och behöver olika av dessa vilket jag tar med mig. 
 
Jag väljer att tänka att jag har istället för att jag saknar, jag har kontroll istället för att vara okontrollerad, tänker tillväxt istället för att vara låst osv. Försöker sätta ett bra tankemönster helt enkelt. 

(null)
Inte långt till påfyllning idag. 

(null)
Pannlampan på för nu mörknar det fort. 

Några valde att gymma och besöka spa-avdelningen. Jag och några till tog på oss och gick ut. Vi tog asfaltsvägen denna gång för det började skymma snabbt. Kom bort till Kopparbo där jag funderade på om det inte gick att komma tillbaka utmed vattnet istället för att behöva vända tillbaka på vägen. Joodå det gick alldeles ypperligt bra med en orange-märkt led. 

(null)
En lång trappa ledde oss ner på stigen som nu var väldigt mörk utan pannlampa. 

(null)
Dag 554

(null)
En påminnelse i badrummet om att Aron Andersson "med stark laganda, positiv mental inställning och att det inte alltid är målet som är viktigast. Konsten är att njuta på vägen dit."

Aron har jag fått lyssna till ett flertal tillfällen då han har engagerat sig mycket för Barncancerfonden genom åren. Vilken kille, vilket mind set, vilken fin förebild. 

(null)
Cissi klarade till slut få bort korken på Proseccon. 

Mysigt att få sitta ner i ett rum där ljudnivån inte var så hög efter en heldag med väldigt mycket liv och rörelse. 

(null)
Kom som du är eller varför inte med en snygg peruk. 

(null)
Vackra kollegor

(null)
Eller varför inte med en QR-kod på ryggen?

(null)
Källvindarna

Vi hade valt att ha fjädrar i laget, men vi lyckades inte lyfta som en vind med fjädrarna så hissen fick symbolisera att vi är på väg uppåt som en frisk och varm vind. 

(null)
Jordärtskockor, kantareller och syrad grädde. 

(null)
Det superfin röding. 

Dans till musik som kunde varit mer dansvänlig, men skoj att stuffa runt lite innan det var dags att knyta sig. 

(null)
Snöflingor dalade sakta medan dansen taktade med snön. Mysigt och trevligt att få göra saker tillsammans.