Klämd

Måndag och jag jobbade en liten stund innan jag stämplade ut för en rask promenad till stan. Där väntade ett klämmigt möte, mammografi. 

(null)

Hur typiskt är det inte att jag hade åkt ifrån plånboken i morse och när man kommer på besök som detta behöver man kunna legitimera sig. Telefonen saknade täckning annars hade jag kunnat visa mitt digitala id. Det löste sig till slut och jag fick komma in och förbereda mig för klämning i många olika dimensioner. Inget behagligt men tacksam att det görs med jämna mellanrum för oss över 40. 
En befrielse att vara klar, få klä på sig, ta av sig munskyddet och komma ut för lite frisk stadsluft och en rask promenad tillbaka till jobbet och stämpla in. Hade glömt hur jobbigt det var att ha munskydd ihop med glasögon. 

(null)

(null)
Istället för gråsuggor kör Norrköping med gula spårvagnar. 

(null)
Tacksam över att få lite dagsljus. 


(null)
En duk och några tomtar gör en julpyntning. 

Det behövs inte mycket i skolan för att man ska känna lite julkänsla. Lektioner, prov och möte är väl min jobbdagen i korthet. 
Kom hem och det grillades. 
Johan behövde min assistans med att köra honom till Ingelsta shopping för ett besök på Clas Ohlsson. 
Johan var snäll och tankade min bil så att jag slapp gå ur. Han vet hur oskoj jag tycker att det är med momentet tankning. Ikväll slapp jag alltså, tack. 

(null)
Dag 563En skål med Gott & Blandat förgyllde serien Yellowstone.