1:a november

Hösten har ändrat lite sin skepnad. Ny månad och den började lite dimmigt. Det var en vacker biltur in till stan i morse att åka nerför backen i disdimman. Vindrutetorkarna fick jobba och värmen stod på i bilen. Mysigt när stolsvärmen och rattvärmen kommer igång. 
Glömde bort att ta en annan väg än Kungsgatan idag fastän jag visste att det var väglots där på grund av något bygge. Tur att klockan ändå inte var så mycket så att det var lugnt i trafiken. 

(null)
Glömde visst diska muggen men det är mitt gamla kaffe så jag ser det som kryddat från gårdagen. 

Man skulle kunna tro att jag hade hamnat i skolbänken men det var ett tidigt morgonmöte i salen för naturkunskapen. 
Dagen fortlöpte tills det var dags att byta arbetsmiljö, åka hem och slå på datorn för  nätverkskonferens digitalt från Skolverket om att aktivt motverka hedersrelaterat våld och förtryck. 

(null)
Alán inledde eftermiddagen. 

(null)

(null)
Förklaringsmodeller 

(null)

(null)
Tips på hur skolan kan jobba. 

(null)


Runa tog över det digitala konfererandet. 

(null)

(null)


En informativ eftermiddag där jag undrar lite om hur många vi var som åhörare? Lite skoj är det ju alltid att se galleriet med allas bilder när man checkar in i ett digitalt möte. Inget sådant idag. 

Det blev matshopping efter jobbet och det är ju inte det mest roliga att göra en tisdagskväll.

En långpanna med potatis, morötter och rödlök och kallskuret blev kvällsmaten. Lagom avancerat en tisdagskväll. 

(null)
Dag 539

Lite väskor packades och påsar fylldes för i morgon efter jobbet så stämplar jag ut för semester ett par dagar. Längtar efter några lediga dagar. Välkommen grå november!
Kram