Relationer

Idag har vi haft studiedag och haft Kerstin Bähr som föreläst för oss. "Psykisk hälsa och välbefinnande i skolan", hette föreläsningen. 

(null)
Fika ett viktigt inslag. 
 

(null)
Slides, avskalat och tydligt. 

(null)

(null)
Känner man inte på sig eller kan läsa mina tankar när soporna måste ut till soptunnan?

(null)
Tips och inspirerande dag där mycket har repeterats på ett fint sätt. 

Relationer är viktiga att bygga på och att mötas och se varandra. Tänka positivt och se de små positiva detaljerna i vardagen höjer välmåendet. Stanna upp, vara tacksam och faktiskt njuta av nuet. Fråga om hjälp och hjälp andra ökar även det självkänslan. 

(null)
Länge sedan vi har haft tid för att gå till Parken. 

Så goda broccoli- och chiabiffar tillsammans med den gratinerade vitkålen eller vad det nu var. Gott var det iallafall och så mysigt att äta tillsammans. Skönt att slippa matlådan för en dag. 

Så bra dag som avslutades med att vi satte oss ner i arbetslaget med några uppgifter som vi samtalade kring. Gjorde ett test om hur man är och sedan lyfte vi våra tre översta beskrivningar. 

(null)

Skratt under själva testet över frågor som var väldigt amerikanska. Lite skratt och lite höjda ögonbryn åt vilka mina fem främsta ord var och även de som hamnade på platserna efter plats 20. 
Studiedagen tog slut och jag rullade långsamt hemåt. Regnet föll stilla först, men senare under kvällen sköljde det på rätt rejält. Så mysigt att höra hur det lät när det smattrade hårt mot plåttaket över uterummet. Vattnet behövs då jag faktiskt inte ens minns när det regnade eller snöade här senast. 

(null)
Dag 381Lyckad tisdag
Kram