Vinna Vinna

En dag i vår grannstad Linköping med min kollega Sara och kanske 70 stycken till från olika yrkesroller. Spännande att vara med på denna kurs/utbildning/föreläsningsserie som består av 12 heldagsträffar under två års tid. Mångfald ur olika synvinklar på alla möjliga plan. 

(null)
Idag har vi pratat om åldersdiskriminering. 

Susanne har pratat om tunga saker som har varit intressanta att få ta del av, diskutera om med varandra och äta god mat. Det är så givande att få göra små avbrott i vardagen och bara få göra något annat. 

(null)
Fm-mackan

Det jag gillar och jag hoppas vi kommer fortsätta ha med oss är spriten. Gillar att man kan få sig ett tryck med sprit innan man ska ta i gemensamma saker eller vid buffébord. 

(null)
Lyx att bli serverad  lunch i solen. 

Det var riktigt skönt att sitta vid lunchbordet och få den värmande solen på sig. 
I det stora konferensrummet där vi alla satt hade en mycket effektiv kylanläggning eller om det helt enkelt var ett mycket välfungerande ventilationssystem? Tur att jag hade min sovsäck med mig (läs långkappa att kunna svepa om mig med)

(null)
Sara och jag tog ett varv runt domkyrkan. 

Lunchtid i Linköping och många satt ute på bänkar med sin lunchlåda och njöt av den härliga vårdagen. 

(null)
Fika och man fick ta en av varje. 

(null)
Det blev Hymorundan. 

(null)
Solen höll på att gå ner över vår Jurslakulle. 

(null)

(null)
Dag 341

Så skönt det var att komma ut efter mycket stillasittande under dagen. Tänk att fastän klockan närmade sig sex så var det dagsljus och skön vårluft. 
Med allergitabletter är våren ändå väldigt najs.