Överraskad

En provdag med matte och lite vanliga lektioner så gott vi kunde där emellan. En dag som verkligen bara försvann och vips så var jag mer än 30 minuter sen till KL, det kollegiala lärandet, som skulle få avsluta dagen. 

(null)
Valde medvetet Kungsgatan i rusningstrafik för att få varva ner.  Där glider det bara fram efter jobbet. 

Lugnt och stilla flöt min bilfärd hemåt och när jag rullar in mot vår gata så undrar jag misstänksamt vad en illa parkerad vit bil gör ute på huvudgatan upp till oss. Öppnar dörren hem och känner en parfymdoft som jag inte känner igen. Där sitter min käraste Linda och hennes man vid köksbordet. Köksbänken är uppdukad med en massa plock. 
Så glatt överraskad. 

(null)

(null)

(null)
Tack finaste Linda för allt du hade ordnat. 

En överraskande kväll när jag rätt trött med huvudvärk kom hem efter jobbet. Med vin och det trevligaste sällskapet så blev det så mycket bättre. Tänk att jag blev överraskad med mat och vin när man kommer hem en torsdag och så ringer det på dörren och där står Susanne och Jonas. En till överraskning. 
En vinflaska till. 

(null)
Mysig kväll

Tänk så mysigt vi fick runt köksbordet för mig helt ovetandes och glatt överraskad. Vin, plock med charkuterier, ost och frukt så blev det en kväll helt i min smak. Tar nog lite sovmorgon i morgon. Tur att jag har plus-timmar och inga lektioner första timmen. 
När de gått hem så kikade jag igenom posten som kommit. 

(null)
Så glad för grattis-kort. TACK
Får ta ett samtal i morgon för det blev för sent nu.  

(null)
Från en av "mina" kära föreningar Friskis. TACK

Det känns redan som att jag har fyllt år fastän det inte är förrän på lördag. 

(null)
Dag 326

Ibland är vissa torsdagar verkligen bättre än andra. Denna torsdag blev en sådan med överraskande besök, mat, vin och post. Så tacksam. Nu är jag laddad för fredag!
Kram