Sommar

Idag har det väl ändå känts som sommar?!
Jag tog mig en sovmorgon som var så välbehövlig. Sedan satt jag så länge vid frukostbordet att till och med sonen kom upp. Under min långfrukost tvättade Johan tre bilar för det är viktigt för honom samtidigt som det ger honom avkoppling. 
Tvättmaskinen har krånglat och jag försökte själv med att tömma och starta om den, men efter andra tömningen för hand kallade jag in Johan. Hmmm ibland måste man tömma avloppet eller vad det kallas på maskinenoch mycket riktigt där hade det fastnat en "skjortkragehållare" och en hårboll. 
Det blev också en långsittning med tvätten, men nu håller jag tummarna för att den inte ska larma något mer. (Får väl erkänna att jag inte kollade upp felkoden som den så snällt pep ut)

(null)
En promenad fram och tillbaka till Åby. 

(null)

Det var mer liv och rörelse än vanligt i byn då "Åby-dagen" hölls för 39:e året. Lite matstånd, loppisar, marknadsstånd och hoppborg. 

(null)
Firat fin 20-åring. 

Tänk att vi äntligen har kunnat vara ute en hel kväll utan att behöva jackan. 

(null)
Ljuvlig kväll
       (null)
God mat

(null)
Supersmarriga desserttårtor. 

(null)

(null)
Partykväll med härligt drag ute på altanen med ljussättning och rökmaskin. 


En promenad tillsammans med värdparet och ett par av ungdomarna hem genom byn och genvägen i skogen. Det hade nästan börjat ljusna när vi gick den lilla skogsstigen. Tack för ikväll!


(null)
Dag 402
Plankan när klockan är kvart över två på natten funkar det också. 


Sommarfest som gick att ha ute är fantastiskt.